Voordeel

Al meer dan 30 jaar zorgt Forcys Computers voor zekerheid in Computers & Automatisering

Cursisten en Leden krijgen korting bij Forcys.

 

 

Sinds 1986 is Forcys Computers hét adres in Noord-Nederland voor alles op het gebied van computers, printers, tablets of gewoon een inkt-patroon.

Forcys staat voor eerlijk advies, goede producten en het nakomen van afspraken. 
Kom langs bij Forcys en ervaar onze service.

HARDENBERG – De computerwinkel van Forcys Hardenberg aan de Admiraal Helfrichstraat 8 gaat op 1 februari 2020 over naar Forcys Coevorden. Hoewel de fysieke winkel in Hardenberg haar deuren sluit, blijft de dienstverlening voortbestaan. Voor service en onderhoud wordt EP-Back aan het Oosteinde 14 vanaf 3 februari een servicepunt waar klanten hun computer kunnen brengen voor reparatie door Forcys in Coevorden. Ook het gratis brengen en halen van bestellingen en reparaties thuis of op de zaak is een service die Forcys Coevorden blijft verlenen.

De medewerkers van Forcys Hardenberg gaan voortaan vanuit Coevorden aan de slag voor klanten. Hier is een ruim assortiment aan computers en randapparatuur en zijn er volop mogelijkheden om reparaties efficiënt uit te voeren. Voor klanten is er volop parkeergelegenheid. “Ik ben blij dat we onze klanten goed kunnen blijven bedienen”, zegt Forcys eigenaar Enne Riemersma. “Door samen te werken met EP-Back blijven we een servicepunt dicht bij onze klanten bieden, maar daarnaast blijft het ook mogelijk dat we op locatie komen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Remco Vos, shopmanager van Forcys Hardenberg op telefoonnummer 0523 820 200.”